Submission #353

Демократија, човекови права и владеење на правото
НВО ЈУСТИЦЕ КУМАНОВО
www.justice-ngo.mk
info@justice-ngo.mk
075312409 071291007
Др. Рибар 9 Куманово
JUSTICE е независна и непартиска организација, која учествува во креирањето на јавното мислење во сферата на човековите права, демократијата и владеење на правото
/
/
Енвер Саљихи
15
0