Животна средина и природа

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(42 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort ascendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
„Визион - Вел“view Животна средина и природа
Центар за промоција на одржливи земјоделски практики и рурален развој - ЦеПроСАРДview Животна средина и природа
Центар за истражување и информирање за животна средина Еко-свестview Животна средина и природа
ЦЕЛА – Центар за животна средина, лобирање и застапување “4х4х4 Балкански Мостови“ Скопјеview Животна средина и природа
ПЛАНКТОНИУМ Скопјеview Животна средина и природа
Организација ОРТview Животна средина и природа
Нуркачки центар АМФОРАview Животна средина и природа
Младиснко здружение Феникс - Ново Селоview Животна средина и природа
Македонското здружение за соларна енергија “Солар Македонија” Macedonian Solar Energy Associationview Животна средина и природа
Македонско еколошко друштво (МЕД)view Животна средина и природа
Интердисциплинарна инженерска асоцијација ИДЕА ПЛУС Скопјеview Животна средина и природа
Извиднички одред ‘‘Скаут‚‚view Животна средина и природа
Здружение „ИЗВОР“ Кратово view Животна средина и природа
Здружение „Зуг“ Валандовоview Животна средина и природа
Здружение на студенти на Шумарски факултет ДРЕН Скопјеview Животна средина и природа
Здружение на граѓани за развој на рурален туризам,екологија и здрава животна срединаБучковица с.Бродец-Скопјеview Животна средина и природа
Здружение на граѓани за заштита на животната средина ЕКОЗВОН,Скопјеview Животна средина и природа
Здружение на граѓани ЗС Т:Х.Оофицерчето 3view Животна средина и природа
Здружение на граѓани Еколошко Друштво ТИСОВЕЦ с.Возарци Кавадарциview Животна средина и природа
Здружение на граѓани ЕКОВИТАview Животна средина и природа
Здружение на граѓани АГАРТАview Животна средина и природа
Здружение за развој ЧЕКОШТИНА УРБАН Охридview Животна средина и природа
Здружение за одржлив развој и заштита на животната средина ГОУ ГРИН – Скопјеview Животна средина и природа
Здружение за одржлив развој СФЕРА Интернешналview Животна средина и природа
Здружение за одржлив развој Милиеуконтакт Македонијаview Животна средина и природа
Здружение за истражување на политики Аналитика – Гостиварview Животна средина и природа
Здружение за заштитата,зачувување и развивање на темелните вредности на човекот,природата,околината со акцент на холистички приview Животна средина и природа
Здружение за заштита на животната средина ЧАСОТ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА Скопјеview Животна средина и природа
Здружение за заштита и унапредување на животната средина „Еко - Живот” Кавадарциview Животна средина и природа
Здружение за екологија и заштита на животна средина ЕКО ТИМ ИСТОК Кочаниview Животна средина и природа
Здружение Центар за одржлив развој АЛКАview Животна средина и природа
Здружение РЕКА Кратовоview Животна средина и природа
Здружение МАЦЕФ – Центар за енергетска ефикасност на Македонијаview Животна средина и природа
Здружение Движење за одржлив социоекономски развој ГЛОБАЛ Битолаview Животна средина и природа
ЗЖЗ „АГРО - ВИНКА“ view Животна средина и природа
ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРАЃАНИ ФЛОРОЗОН - ЦЕНТАР ЗА ЕКОЛОШКА ДЕМОКРАТИЈА СКОПЈЕview Животна средина и природа
Еко Логикview Животна средина и природа
ЕУ - СФЕРАview Животна средина и природа
ЕКО-ДРИН с.Калишта Стругаview Животна средина и природа
Гео-СЕЕ Институте (Институт за Истражувања во Југоисточна Европа во областа на гео науките) view Животна средина и природа
ГРИН-ОРГ-КО Кочаниview Животна средина и природа
Ецо Лифе - ECO LIFEview Животна средина и природа