Култура

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(53 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Ансамбл Кочо Рацинview Култура
ВКУД Питу Гули, Скопјеview Култура
Етно-класичен хор СЕРЕНАДА –Скопјеview Култура
ЗЃ - КУЛТУРНА РИЗНИЦАview Култура
ЗГ 22 НЕНТОРИview Култура
Здружение за истражување на македонската историја АРХЕО ЦЕНТАР од Битолаview Култура
Здружение Ансамбл на народни игри и песни „Орце Николов“view Култура
Здружение ИНКА Стругаview Култура
Здружение КУД „Гоце Делчев“ Делчевоview Култура
Здружение МЛАДИНСКИ ФОРУМ ЗА СОРАБОТКА Скопјеview Култура
Здружение Мана Струмицаview Култура
Здружение ПЕЛАЗГЕТ Тетово, Shoqata PELLAZGËT Tetovëview Култура
Здружение Пламенка Трајковска – МКС, Скопјеview Култура
Здружение ФИЛМСКА МЛАДИНА НА МАКЕДОНИЈАview Култура
Здружение за афирмација на културните вредности и заштита на културно наследство „ИНСТИТУТ ЗА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО“view Култура
Здружение за интердисциплинарни истражувања и практики во современата уметност СТУДИО ПРИВАТЕН ПРИНТ Скопје view Култура
Здружение за колективно управување на правата на уметниците музички изведувачи и произведувачите на фонограми „ММИ Скопје“view Култура
Здружение за култура АКСЕС - Скопјеview Култура
Здружение за култура АЛТЕРНАТИВЕН ТЕАТАР ОТПИШАНИ - Скопје view Култура
Здружение за култура и развој на креативни индустрии КУЛТ - ТРАНЗЕНview Култура

Pages