Култура

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(53 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Здружение за културен и оддржлив развој Центар за Слобода и Култура АртФемview Култура
Здружение за културна мотивација- КУЛТИВАТОР Скопјеview Култура
Здружение за културни иницијативи и мегународна соработка ,,Кантакузина,,-Конче view Култура
Здружение за наука,култура и литература,,Златно перо‘‘-Битолаview Култура
Здружение за научно истражувачки работи МАД Македонско археолошко друштво Скопје view Култура
Здружение за независни инцијативи „ЦНГИ“ Кратовоview Култура
Здружение за развој и едукација на културата и уметноста ФУСНОТА Скопјеview Култура
Здружение за уметност, култура и заштита на културно наследство, Ризница, Кумановоview Култура
Здружение за фолклор и култура ФА КОЧАНИview Култура
Здружение на Македонците по потекло од Албанија СОНЦЕ Скопјеview Култура
Здружение на Срби и Македонци „Бранко Чајка“ Тетовоview Култура
Здружение на граѓани за култура и уметност АН-БЛОК Скопје view Култура
Здружение на граѓани за мотивација и развој на комуникации Дијалог Скопјеview Култура
Здружение на роднокрајни автори ПИЈАНЕЧКИ ГЛАС Делчевоview Култура
Здружение „Разбој“ - Велесview Култура
Здужение фолкорна група КОПАЧКА с. Драмче, Делчевоview Култура
КУД ИЛИНДЕН БИТОЛАview Култура
Културно Уметничко Друштво Танец од Миравциview Култура
Културно уметничко друштво ,,Дримкол“view Култура
Матица на иселениците од Македонијаview Култура

Pages