Култура

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(53 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕsort descending
Здружение на граѓани за мотивација и развој на комуникации Дијалог Скопјеview Култура
ВКУД Питу Гули, Скопјеview Култура
КУД ИЛИНДЕН БИТОЛАview Култура
Здружение за културна мотивација- КУЛТИВАТОР Скопјеview Култура
Здружение ИНКА Стругаview Култура
Здружение за колективно управување на правата на уметниците музички изведувачи и произведувачите на фонограми „ММИ Скопје“view Култура
Ансамбл Кочо Рацинview Култура
Здружение за развој и едукација на културата и уметноста ФУСНОТА Скопјеview Култура
Здружение МЛАДИНСКИ ФОРУМ ЗА СОРАБОТКА Скопјеview Култура
Етно-класичен хор СЕРЕНАДА –Скопјеview Култура
Културно Уметничко Друштво Танец од Миравциview Култура
Здружение ФИЛМСКА МЛАДИНА НА МАКЕДОНИЈАview Култура
Здружение за интердисциплинарни истражувања и практики во современата уметност СТУДИО ПРИВАТЕН ПРИНТ Скопје view Култура
Центар за современа ликовна уметност - Прилепview Култура
Здружение за уметност, култура и заштита на културно наследство, Ризница, Кумановоview Култура
Здружение ПЕЛАЗГЕТ Тетово, Shoqata PELLAZGËT Tetovëview Култура
Здружение Пламенка Трајковска – МКС, Скопјеview Култура
Здружение за културни иницијативи и мегународна соработка ,,Кантакузина,,-Конче view Култура
Здружение за културен и оддржлив развој Центар за Слобода и Култура АртФемview Култура
Здружение за култура АЛТЕРНАТИВЕН ТЕАТАР ОТПИШАНИ - Скопје view Култура

Pages