Развој на граѓанското општество

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(18 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Асоцијација Иницијатива за социјална промена ИнСоК – Скопје view Развој на граѓанското општество
Заедница на Станари Т.Х.Офицерчето бр.3 - Велесview Развој на граѓанското општество
Здружение ВРЕДИТ ДА СИ ОД КИЧЕВОview Развој на граѓанското општество
Здружение Иванов Школа за Лидери – Алумни Асоцијација (ИСЛАА)view Развој на граѓанското општество
Здружение за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА Скопјеview Развој на граѓанското општество
Здружение за неформално образование, животна средина и социо-културна едукација КАЛИДУС Битолаview Развој на граѓанското општество
Здружение за развој МЛАДИ ЗА ЈАВЕН ИНТЕРЕС Дебарview Развој на граѓанското општество
Здружение за хумано-општествен развој „Проект Среќа“view Развој на граѓанското општество
Здружение на граѓани за демократија Тогетхер Мацедониа Битолаview Развој на граѓанското општество
Здружение на жени ,,Интегра,,view Развој на граѓанското општество
Здружение на креативни индивидуалци ,,НОВ БЛЕСОК“ Битолаview Развој на граѓанското општество
Здружение-Институт за општествени програми Лануа Скопјеview Развој на граѓанското општество
Крводарителско хуманитарно здружение ,,СВЕТЛОСТ – Б“, Штипview Развој на граѓанското општество
Национална фондација за развој на граѓанско општество ГРАЃАНСКИ РЕСУРСЕН ЦЕНТАР Скопјеview Развој на граѓанското општество
ПОДОБРА ИДНИНАview Развој на граѓанското општество
Регионален центар за застапување view Развој на граѓанското општество
Фондација Балканска мрежа за развој на граѓанско општествоview Развој на граѓанското општество
Фондација Отворено општество- Македонијаview Развој на граѓанското општество