Рурален развој

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(14 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕsort descending
Здружение на жени „Цвет“ Крушевоview Рурален развој
Тутунско Градинарско Здружение ,,ОРИЕНТАЛ”-Кривогаштаниview Рурален развој
Фондација Тиквешки вински патview Рурален развој
Здружение за заштита и развој на руралните простори ИЗВОР од Кичевоview Рурален развој
Локална Акциона Група Агро Лидер - Кривогаштаниview Рурален развој
Земјоделско здружение на машински круг view Рурален развој
Рурална Коалицијаview Рурален развој
Здружение на граѓани С.Василиј с.Куратицаview Рурален развој
Здружение за едукација на земјоделци ЗЕЛЕНА БЕРЗА Битолаview Рурален развој
Здружение Екократер Кратовоview Рурален развој
Здружение за рурален и оддржлив развој ГоуФемview Рурален развој
Здружение за независни граѓански иницијативи ИНТЕЛЕКТ АКЦИЈА view Рурален развој
Здружение на жени, земјоделки сточарки и домаќинки „Агропаланчанка“view Рурален развој
Здружение за економски развој,рурален туризам и културни традиции С.ЦЕР ГОРЕН ДЕМИР ХИСАР Кичевоview Рурален развој