Социјална грижа (хуманитарни)

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(23 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Ndihmo Jetiminview Социјална грижа (хуманитарни)
Адвентистичко добротворно здружение АДРА Скопјеview Социјална грижа (хуманитарни)
ЕУРОХУМАН-ИНТЕРНАЦИОНАЛview Социјална грижа (хуманитарни)
ЗГ “ХРАНА ЗА СИТЕ – БАНКА ЗА ХРАНА МК“view Социјална грижа (хуманитарни)
ЗДРУЖЕНИЕ PROJECT HELPview Социјална грижа (хуманитарни)
ЗСЗЗ Благородна мисија Кочаниview Социјална грижа (хуманитарни)
Здружение СОС Детско село Македонијаview Социјална грижа (хуманитарни)
Здружение Центар за социјални иницијативи НАДЕЖview Социјална грижа (хуманитарни)
Здружение за организација на хуманитарни настани РОДИТЕЛИ И ДЕЦА-РИД Скопје view Социјална грижа (хуманитарни)
Здружение за промоција и развој на инклузивно општество Инклузиваview Социјална грижа (хуманитарни)
Здружение на граѓани за лица со епилепсија и родители на деца со епилепсија во Република Македонија – ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈАview Социјална грижа (хуманитарни)
Здружение на граѓани за помош на бездомници социјално загрозени семејства и поединци ЉУБЕЗНОСТview Социјална грижа (хуманитарни)
Здружение на граѓани за социјален и економски развој ИН ВИВО - Скопјеview Социјална грижа (хуманитарни)
Здружение на самохрани родители Скопјеview Социјална грижа (хуманитарни)
Здружение на социјални работници на град Скопјеview Социјална грижа (хуманитарни)
Легисview Социјална грижа (хуманитарни)
Македонски Каритасview Социјална грижа (хуманитарни)
Х.О. Калири и миресисеview Социјална грижа (хуманитарни)
Хуманитарна Организација Ел Хилал view Социјална грижа (хуманитарни)
Хуманитарно здружение Млади Хуманисти - Битолаview Социјална грижа (хуманитарни)
Црвен крст на РСМ,Општинска организација Демир Хисарview Социјална грижа (хуманитарни)
Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Кисела Водаview Социјална грижа (хуманитарни)
Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Гази Баба-Скопјеview Социјална грижа (хуманитарни)