Спорт, хоби и рекреација

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(11 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort ascendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Училишен Спортски Клуб Крсте Мисирков Кумановоview Спорт, хоби и рекреација
Спортско планинарски клуб Остри Врв Скопјеview Спорт, хоби и рекреација
СТРЕЛАЧКИ КЛУБ ГСК „ПЕЛИСТЕР“ - БИТОЛАview Спорт, хоби и рекреација
Национална мрежа на спортски лидери, Кавадарциview Спорт, хоби и рекреација
КУЛТУРЕН СПОРТСКИ ЦЕНТАР ГЛУВО Чучер Сандевоview Спорт, хоби и рекреација
КИКБОКС МАИТАИ ФЕДЕРАЦКИКБОКС МАИТАИ ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈАИЈА НА МАКЕДОНИЈАview Спорт, хоби и рекреација
Здружение на Рекреативни Риболовци Спортски Клуб „Св. Апостол Петар“view Спорт, хоби и рекреација
Здружение Центар за Кинезиологија Велесview Спорт, хоби и рекреација
Здружение Фудбалски Клуб Атлетико Битола view Спорт, хоби и рекреација
Здржение на граѓани за подготовка и организирање на меморијален турнир во мал фудбал Оливер Соколов – Сокол Скопјеview Спорт, хоби и рекреација
АТЛЕТСКИ КЛУБ ШКЕНДИЈА Тетовоview Спорт, хоби и рекреација