Други

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(18 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕsort descending
А.Б.А.Т. БАЛКАНИЈА - Скопје Балканска Асоцијација за Алтернативен Туризам – Балканија view Други
Здружение за промовирање на електрични возила ЕЛЕКТРОМОБИЛНОСТ Скопјеview Други
Здружение ЦЕНТАР ЗА ИНТЕГРИРАНА БЕЗБЕДНОСТ Скопјеview Други
Здружение за европска интеграција Европска гледна точка ЕГТ Битолаview Други
МАКЕДОНСКИ СПАСИТЕЛ Здружение за безбедност на вода и планинаview Други
Здружение за промовирање и информирање во областа на одржливиот транспорт,мобилноста и заштита на зелената околина ЕУРОМОБИЛНOСТview Други
ЗГОР 25 МИНА с.Стојаково Богданциview Други
Здружение на Јавни Службеници на Северна Македонија- Прилепview Други
Здружение за подобрување на опшествената состојба Лоотус Ј Њу Бигининг Битолаview Други
Здружение СВЕТ ЗА СИТЕ Скопјеview Други
Г.З „Скопјанката Мајка Тереза“ Скопјеview Други
Здружение за умножување на слободни содржини ГЛАМ Македонијаview Други
Центар за помош и интегрирање на недоволно развиените и развиените подрачја во граѓанското општество Кичевоview Други
Мозаик (градиме идни хоризонти)view Други
Македонско здружение за заштита и спасување на планина и непристапен терен Асклeпиј - Скопјеview Други
Фондација РЕГИОНАЛНА РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА НА ПЕЛАГОНИЈА-ПРЕДАview Други
Европско движење Република Македонијаview Други
Архус Центар, Скопјеview Други