Други

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(18 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort ascendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Центар за помош и интегрирање на недоволно развиените и развиените подрачја во граѓанското општество Кичевоview Други
Фондација РЕГИОНАЛНА РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА НА ПЕЛАГОНИЈА-ПРЕДАview Други
Мозаик (градиме идни хоризонти)view Други
Македонско здружение за заштита и спасување на планина и непристапен терен Асклeпиј - Скопјеview Други
МАКЕДОНСКИ СПАСИТЕЛ Здружение за безбедност на вода и планинаview Други
Здружение на Јавни Службеници на Северна Македонија- Прилепview Други
Здружение за умножување на слободни содржини ГЛАМ Македонијаview Други
Здружение за промовирање на електрични возила ЕЛЕКТРОМОБИЛНОСТ Скопјеview Други
Здружение за промовирање и информирање во областа на одржливиот транспорт,мобилноста и заштита на зелената околина ЕУРОМОБИЛНOСТview Други
Здружение за подобрување на опшествената состојба Лоотус Ј Њу Бигининг Битолаview Други
Здружение за европска интеграција Европска гледна точка ЕГТ Битолаview Други
Здружение ЦЕНТАР ЗА ИНТЕГРИРАНА БЕЗБЕДНОСТ Скопјеview Други
Здружение СВЕТ ЗА СИТЕ Скопјеview Други
ЗГОР 25 МИНА с.Стојаково Богданциview Други
Европско движење Република Македонијаview Други
Г.З „Скопјанката Мајка Тереза“ Скопјеview Други
Архус Центар, Скопјеview Други
А.Б.А.Т. БАЛКАНИЈА - Скопје Балканска Асоцијација за Алтернативен Туризам – Балканија view Други