Debat publik për draft versionin e Strategjisë për Reformën në Administratën Publike 2023-2030

 

Ministria e Shoqërisë Informative dhe Administratës dhe RESPA po organizojnë debat publik për Draft versionin e Strategjisë për Reformën në Administratën Publike 2023-2030.

Seanca dëgjimore do të mbahet më datë 1 dhjetor (e enjte), me fillim nga ora 10:00, në hotelin Holiday Inn.

MIOA fton të gjithë anëtarët e grupeve të punës të përfshirë në përgatitjen e Strategjisë dhe Planit të Veprimit, si dhe të gjithë qytetarët e interesuar që të marrin pjesë në diskutimin publik dhe në këtë mënyrë të japin kontributin e tyre.

Link nga dokumenti: https://mioa.gov.mk/?q=mk/node/2103

Albanian