Култура

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(53 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Мултикултураview Култура
НВО МАГ – култура и искуство - Скопје view Култура
Сојуз на композиторите на Македонија - СОКОМview Култура
Стрип центар на Македонија - Велесview Култура
УНИЈА ЗА КУЛТУРА НА ВЛАСИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА view Култура
Унија на македонски професионални асоцијации во креативните индустрии УМПАКИ Скопјеview Култура
Фолклорен Ансамбл „КИТКА“ – Истибања view Култура
Фондација Македоника view Култура
Фондација Никола Кљусевview Култура
Фондација за културна и научна афирмација и презентација “Македонија презент“view Култура
Фондација за унапредување и промоција на културните вредности „Славко Јаневски“view Култура
Фото сојуз на Македонијаview Култура
Центар за современа ликовна уметност - Прилепview Култура

Pages