Култура

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(53 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort ascendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Центар за современа ликовна уметност - Прилепview Култура
Фото сојуз на Македонијаview Култура
Фондација за унапредување и промоција на културните вредности „Славко Јаневски“view Култура
Фондација за културна и научна афирмација и презентација “Македонија презент“view Култура
Фондација Никола Кљусевview Култура
Фондација Македоника view Култура
Фолклорен Ансамбл „КИТКА“ – Истибања view Култура
Унија на македонски професионални асоцијации во креативните индустрии УМПАКИ Скопјеview Култура
УНИЈА ЗА КУЛТУРА НА ВЛАСИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА view Култура
Стрип центар на Македонија - Велесview Култура
Сојуз на композиторите на Македонија - СОКОМview Култура
НВО МАГ – култура и искуство - Скопје view Култура
Мултикултураview Култура
Матица на иселениците од Македонијаview Култура
Културно уметничко друштво ,,Дримкол“view Култура
Културно Уметничко Друштво Танец од Миравциview Култура
КУД ИЛИНДЕН БИТОЛАview Култура
Здужение фолкорна група КОПАЧКА с. Драмче, Делчевоview Култура
Здружение „Разбој“ - Велесview Култура
Здружение на роднокрајни автори ПИЈАНЕЧКИ ГЛАС Делчевоview Култура

Pages