Образование и наука

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(40 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Академска Регионална Асоцијација - АРАview Образование и наука
Асоцијација на Професионалци консултанти Подготвеност за Европа 2020 (РЕ2020)view Образование и наука
ГЕШТАЛТ ЦЕНТАР „Младен Костиќ“ АСПЕКТИ - Скопјеview Образование и наука
ЗДРУЖЕНИЕ НА МАТЕМАТИЧАРИ ОХРИДview Образование и наука
Здружение за едукација и иновативно учење АКАДЕМИЈА ЗА РОБОТИКА И ИНОВАЦИИview Образование и наука
Здружение Академија за современи едукации ПРО СЦИЕНТИА Скопјеview Образование и наука
Здружение за КРЕАТИВНОСТ, КОМУНИКАЦИЈА, КОЛАБОРАЦИЈА И КРИТИЧКО РАЗМИСЛУВАЊЕ 4К Скопјеview Образование и наука
Здружение за гешталт тренинг, едукација, психотерапија и психодијагостика МОДИ ЦЕНТАР Скопјеview Образование и наука
Здружение за дислексија АЈНШТАЈН Скопјеview Образование и наука
Здружение за едукација Ромски Центар - „РОМАНИСТАН“view Образование и наука
Здружение за едукација и советување “Д-р Берат”-Скопјеview Образование и наука
Здружение за напредно современо образование Волвокс - Битолаview Образование и наука
Здружение за неформално образование ЕВРОПСКИ КУЛТУРЕН ЕПИЦЕНТАР Битолаview Образование и наука
Здружение за образовно истражувачки развој ЕУ ИНСТИТУТ Скопјеview Образование и наука
Здружение за поддршка на семејства, поединци и групи СРЕЌЕН ЖИВОТ - Тетовоview Образование и наука
Здружение за развој на вредностите на обединетите нации СУНА Скопјеview Образование и наука
Здружение за развој на ромската заедница СУМНАЛview Образование и наука
Здружение за унапредување на образованието, културата и спортот ОБРАЗОВАНИЕ ЗА СИТЕ Скопјеview Образование и наука
Здружение на Роми „АВЕНА“view Образование и наука
Здружение на граѓани Иднината е Сегаview Образование и наука
Здружение на економисти, статистичари и економетричари СИГМА СТАТ Скопјеview Образование и наука
Здружение на педагози и психолози Велесview Образование и наука
Здружение на просветни работници Велесview Образование и наука
Здружение на просветни работници на Град Скопјеview Образование и наука
Институт за наука, алтернатива, култура и уметностview Образование и наука
Институт за промовирање наука - Илинаview Образование и наука
МАКС – Македонска Асоцијација за квалитет во наставата по странски јазициview Образование и наука
Македонско Монтесори Здружениеview Образование и наука
ПАУЕР ВЈУ Интернационал Скопјеview Образование и наука
Ромски културен и едукативен центар „Тернипе МК“ Делчевоview Образование и наука
Ромско хуманитарно здружение на жени „КНАМ“. view Образование и наука
Светска академија за карпеста уметностview Образование и наука
Сојуз за грижи и вопитување на децата на Македонија Скопјеview Образование и наука
Сојуз на истражувачи на Македонијаview Образование и наука
Сојуз на математичари на Македонија (СММ)view Образование и наука
Фондација за образовни и културни иницијативи „Чекор по чекор“ - Македонијаview Образование и наука
ХАЕМУС – центар за научно истражување и промоција на културатаview Образование и наука
ЦИСВ - Македонијаview Образование и наука
Центар за Едукација и Иновативно Учење – СТЕМ Лабview Образование и наука
Центар за одржливост и напредна едукацијаview Образование и наука