Ненасилство и толеранција

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(4 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Здружение на граѓани ,,Поддршка,, од Гевгелијаview Ненасилство и толеранција
Здружение „Доверба” - Кумановоview Ненасилство и толеранција
Кризен Центар „Надеж“view Ненасилство и толеранција
Мрежа за родова еднаквост,спречување на насилство,борба против дискриминација и залагање за подобрување на статусот на самохраниview Ненасилство и толеранција