Развој на граѓанското општество

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(18 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort ascendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Фондација Отворено општество- Македонијаview Развој на граѓанското општество
Фондација Балканска мрежа за развој на граѓанско општествоview Развој на граѓанското општество
Регионален центар за застапување view Развој на граѓанското општество
ПОДОБРА ИДНИНАview Развој на граѓанското општество
Национална фондација за развој на граѓанско општество ГРАЃАНСКИ РЕСУРСЕН ЦЕНТАР Скопјеview Развој на граѓанското општество
Крводарителско хуманитарно здружение ,,СВЕТЛОСТ – Б“, Штипview Развој на граѓанското општество
Здружение-Институт за општествени програми Лануа Скопјеview Развој на граѓанското општество
Здружение на креативни индивидуалци ,,НОВ БЛЕСОК“ Битолаview Развој на граѓанското општество
Здружение на жени ,,Интегра,,view Развој на граѓанското општество
Здружение на граѓани за демократија Тогетхер Мацедониа Битолаview Развој на граѓанското општество
Здружение за хумано-општествен развој „Проект Среќа“view Развој на граѓанското општество
Здружение за развој МЛАДИ ЗА ЈАВЕН ИНТЕРЕС Дебарview Развој на граѓанското општество
Здружение за неформално образование, животна средина и социо-културна едукација КАЛИДУС Битолаview Развој на граѓанското општество
Здружение за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА Скопјеview Развој на граѓанското општество
Здружение Иванов Школа за Лидери – Алумни Асоцијација (ИСЛАА)view Развој на граѓанското општество
Здружение ВРЕДИТ ДА СИ ОД КИЧЕВОview Развој на граѓанското општество
Заедница на Станари Т.Х.Офицерчето бр.3 - Велесview Развој на граѓанското општество
Асоцијација Иницијатива за социјална промена ИнСоК – Скопје view Развој на граѓанското општество