Рурален развој

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(14 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Здружение Екократер Кратовоview Рурален развој
Здружение за едукација на земјоделци ЗЕЛЕНА БЕРЗА Битолаview Рурален развој
Здружение за економски развој,рурален туризам и културни традиции С.ЦЕР ГОРЕН ДЕМИР ХИСАР Кичевоview Рурален развој
Здружение за заштита и развој на руралните простори ИЗВОР од Кичевоview Рурален развој
Здружение за независни граѓански иницијативи ИНТЕЛЕКТ АКЦИЈА view Рурален развој
Здружение за рурален и оддржлив развој ГоуФемview Рурален развој
Здружение на граѓани С.Василиј с.Куратицаview Рурален развој
Здружение на жени „Цвет“ Крушевоview Рурален развој
Здружение на жени, земјоделки сточарки и домаќинки „Агропаланчанка“view Рурален развој
Земјоделско здружение на машински круг view Рурален развој
Локална Акциона Група Агро Лидер - Кривогаштаниview Рурален развој
Рурална Коалицијаview Рурален развој
Тутунско Градинарско Здружение ,,ОРИЕНТАЛ”-Кривогаштаниview Рурален развој
Фондација Тиквешки вински патview Рурален развој