Рурален развој

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform-7.x-4.19/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(12 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Здружение Екократер Кратовоview Рурален развој
Здружение за едукација на земјоделци ЗЕЛЕНА БЕРЗА Битолаview Рурален развој
Здружение за заштита и развој на руралните простори ИЗВОР од Кичевоview Рурален развој
Здружение за независни граѓански иницијативи ИНТЕЛЕКТ АКЦИЈА view Рурален развој
Здружение за рурален и оддржлив развој ГоуФемview Рурален развој
Здружение на граѓани С.Василиј с.Куратицаview Рурален развој
Здружение на жени „Цвет“ Крушевоview Рурален развој
Земјоделско здружение на машински круг view Рурален развој
Локална Акциона Група Агро Лидер - Кривогаштаниview Рурален развој
Рурална Коалицијаview Рурален развој
Тутунско Градинарско Здружение ,,ОРИЕНТАЛ”-Кривогаштаниview Рурален развој
Фондација Тиквешки вински патview Рурален развој