Економски развој

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(18 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕView Linksort descendingСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Здружение на граѓани за развој на човечките потенцијали Го-Ал Скопјеview Економски развој
ПРОФИЦИОview Економски развој
Консалтинг за човечки ресурси КЧРview Економски развој
МАКЕДОНСКО, ГЕРМАНСКО, ХРВАТСКО – МГХ Интернационална Асоцијација Штипview Економски развој
Асоцијација за менаџмент консалтинг МКА 2000view Економски развој
Меџик Енд Лоџик Маркетингview Економски развој
Асоцијација на метална и електро индустрија МАМЕИview Економски развој
Фондација за развој на мали и средни претприемништва Скопјеview Економски развој
СКИ МАКЕДОНИЈА view Економски развој
Фондација за одржлив економски развој ПРЕДА Плусview Економски развој
Здружението на граѓани Центар за одржлив развој ЕЛИПСА Кумановоview Економски развој
Здружение Конект Скопјеview Економски развој
Центар за економски и социјален развој - ЦЕСОРview Економски развој
Здружение на бизнис жениview Економски развој
Фондација за поддршка на претпријатија Тетово (ESF Tetovo)view Економски развој
Центар за економски анализиview Економски развој
Фондација за развој на претприемништво регионална и прекугранична соработка Битолаview Економски развој
Здружение Совет за локален економски развој ДЕЛФИ - Тетовоview Економски развој