Економски развој

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(18 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Асоцијација за менаџмент консалтинг МКА 2000view Економски развој
Асоцијација на метална и електро индустрија МАМЕИview Економски развој
Здружение Конект Скопјеview Економски развој
Здружение Совет за локален економски развој ДЕЛФИ - Тетовоview Економски развој
Здружение на бизнис жениview Економски развој
Здружение на граѓани за развој на човечките потенцијали Го-Ал Скопјеview Економски развој
Здружението на граѓани Центар за одржлив развој ЕЛИПСА Кумановоview Економски развој
Консалтинг за човечки ресурси КЧРview Економски развој
МАКЕДОНСКО, ГЕРМАНСКО, ХРВАТСКО – МГХ Интернационална Асоцијација Штипview Економски развој
Меџик Енд Лоџик Маркетингview Економски развој
ПРОФИЦИОview Економски развој
СКИ МАКЕДОНИЈА view Економски развој
Фондација за одржлив економски развој ПРЕДА Плусview Економски развој
Фондација за поддршка на претпријатија Тетово (ESF Tetovo)view Економски развој
Фондација за развој на мали и средни претприемништва Скопјеview Економски развој
Фондација за развој на претприемништво регионална и прекугранична соработка Битолаview Економски развој
Центар за економски анализиview Економски развој
Центар за економски и социјален развој - ЦЕСОРview Економски развој