Деца, млади и студенти

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(31 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕsort descending
Совет за Превентива против Малолетничка Деликвенција - СППМДview Деца, млади и студенти
Здружение за меѓународна младинска соработка ИНТЕРАКТИВ-Битолаview Деца, млади и студенти
Здружение за млади - МЛАДИТЕ ЗА ПРОМЕНА НВО Битолаview Деца, млади и студенти
КРЕАТИВ ТИМ 22 ВЕВЧАНИview Деца, млади и студенти
Здружение АЗНО Скопјеview Деца, млади и студенти
Здружение на граѓани Рубикон Скопјеview Деца, млади и студенти
Mладинска организација-Здружение за општествена акција,едукација и преветива (ЕАСП) Скопје и Прилепview Деца, млади и студенти
Емоционално здраво детствоview Деца, млади и студенти
Здружение ЦЕНТАР ЗА МЛАДИНСКА АФИРМАЦИЈАview Деца, млади и студенти
Национален центар за развој на иновации и претприемачко учење (НЦРИПУ)view Деца, млади и студенти
Здружение за заштита на правата на децата ПОВРЗАНИview Деца, млади и студенти
Извиднички Одред „Ластовица“view Деца, млади и студенти
Здружение Интерактивна мрежа за образование и ресурси – ИМОР, Битолаview Деца, млади и студенти
Здрава и креативна младинаview Деца, млади и студенти
Здружение на граѓани Асоцијација за младинско зајакнувањеview Деца, млади и студенти
Здружение за деца и млади во социјален ризик - Хелперс Скопјеview Деца, млади и студенти
Здружение на студенти по право и млади правници Павел Шатев Кочаниview Деца, млади и студенти
Здружение ПЕОНИЈА с.Туралево Кратовоview Деца, млади и студенти
СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ на Економски Факултет Прилепview Деца, млади и студенти
Студентски Парламент на Факултетот за Електротехника и Информациски Технологии - Скопјеview Деца, млади и студенти
Коалиција на младински организации СЕГАview Деца, млади и студенти
Здружение на граѓани Младите можатview Деца, млади и студенти
Извиднички одред „Димитар Влахов“ Велесview Деца, млади и студенти
Младински културен центар - Битолаview Деца, млади и студенти
Младинска асоцијација ИМКА Битолаview Деца, млади и студенти
Здружение Студентски Парламент при Технолошко технички факултет Велесview Деца, млади и студенти
Здружение за млади и спорт Милениум - Гостиварview Деца, млади и студенти
Центар за едукација и развој - Кривогаштаниview Деца, млади и студенти
Заштита на правата на дететоview Деца, млади и студенти
Детски парламент на Македонија за Штип и Карбинци со подружница во Злетовоview Деца, млади и студенти
Фондација Младински Ресурсен Центар АЈКЕН Гостиварview Деца, млади и студенти